Пошук

Нарада з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, ІРЦ

Дата: 19.10.2022 08:56
Кількість переглядів: 144

У вівторок консультантом КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ружинської селищної ради Людмилою Шевчук проведено нараду для керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, ІРЦ, заступникам директорів ЗЗСО з питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників громади у 2023 році за регіональним замовленням.

Відповідно до законодавства, педагогічні і науково-педагогічні працівники зобов’язані постійно підвищувати свій професійний рівень та педагогічну майстерність, підвищувати кваліфікацію – тобто опановувати нові та вдосконалювати раніше набуті компетентності в межах своєї професійної діяльності або галузі знань.

За регіональним замовленням у 2023 році при КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЖОР підвищать кваліфікацію 207 педагогів ЗЗСО, 3 працівника ІРЦ, 14 педагогів ЗДО та 1 педагог ЗПО.

На нараді Людмила Шевчук звернула увагу на особливість вибору освітніх програм підвищення кваліфікації за спеціалізаціями на 2023 рік. Також детально обговорили алгоритм реєстрації педагогічних працівників на курси у 2023 році. Присутні отримали покрокову інструкцію по роботі в особистих кабінетах закладів освіти.

Фото без опису

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь