Пошук

Благодійна допомога особам, які покинули свої домівки у зв’язку зі збройною агресією російської федерації

Дата: 17.10.2022 11:40
Кількість переглядів: 104

Завершується ще один напружений тиждень для нашої країни… Ворог не дрімає, а далі продовжує перевіряти українців на міцність. Але за будь-яких обставин ми продовжуємо працювати та надавати необхідну допомогу тим, хто її потребує. За період з 10 по 14 жовтня відповідальними працівниками Ружинської селищної ради було видано благодійної допомоги: 32 продуктових набори, 23 одиниці засобів гігієни (зубна паста, гель для душу, прокладки, вологі серветки), 50 упаковок підгузок для дітей та дорослих, 96 одиниць дитячого харчування (пюре, каша, сухе молоко), 13 іграшок, 3 пустушки та 1 пляшка для молока. Загалом, видано продуктів харчування загальною масою 320 кг.

Благодійна допомога надається особам, які покинули свої домівки у зв’язку зі збройною агресією російської федерації, а також окремим категоріям малозабезпечених жителів Ружинської громади, в чиїх сім’ях зростають маленькі українці та україночки.

Дякуємо всім небайдужим жителям нашої громади, хто долучився до збору продуктів харчування, який був відправлений жителям Харківської області. Щиро вдячні кожному, хто оберігає рідну землю від ворога, який безжально трощить та знищує українські надбання! Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Слава нашим ГЕРОЯМ!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь