Пошук

Гуманітарна допомога у щойно деокуповані Ізюм та Балаклію Харківської області

Дата: 17.10.2022 11:11
Кількість переглядів: 125

Понад 5 тон (!!!) продуктів харчування лише за кілька днів зібрали мешканці Ружинщини на заклик про надання допомоги постраждалим регіонам Харківщини. Цього тижня ці продукти харчування селищний голова Людмила Біляк спільно із житомирським волонтером пані Наталією доставили у якості гуманітарної допомоги у щойно деокуповані Ізюм та Балаклію Харківської області.

Збір та відправлення гуманітарної допомоги стало можливим завдяки небайдужим та щедрим людям громади! Вербівський, Верхівнянський, Бистрицький, Голубівський, Немиринецький, Мовчанівський старостинські округи, підприємці Ружинщини, наша рота охорони, жителі Ружинщини - вам велика подяка! А ще респект водіям Олександрам, які майже дві доби провели за кермом, помічнику Юрію, а також директору ТОВ «Бісер Транс» за наданий транспорт! Дякуємо тим, хто розуміє що таке війна! Адже живучи тут, на практично мирній території, ми навіть крихти не можемо уявити що пережили і досі переживають ті люди, які постійно перебувають під обстрілами або взагалі в окупації. Жодні слова не передадуть тих жахіть, у яких вони знаходяться: зі зруйнованим житлом, буз світла, газу, води, не знаючи, чи буде для них «завтра» взагалі, а звичайний для нас хліб чи картоплину вони приймають зі сльозами в очах. І саме тому кожен з нас тут, у тилу, повинен не запитувати: «коли настане Перемога?», а щоденно задавати самим собі питання: «що я сьогодні зробив для того, щоб її наблизити?».

Бо жоден вчинок доброти, яким би невеликим він не був, ніколи не витрачається даремно!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь