РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Спільна Угода про співпрацю

Дата: 12.10.2022 09:26
Кількість переглядів: 349

У діяльності комунальних установ «Ружинський інклюзивно-ресурсний центр», «Центр надання соціальних послуг Ружинської селищної ради» та Служби в справах дітей пріоритетним напрямком є те, що їх об’єднує, це – робота з дітьми.

Забезпеченням права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття освіти, забезпеченням охорони прав дітей соціально незахищених верств населення, що проживають (навчаються) на території Ружинської селищної ради займаються ці установи.

Спільна Угода про співпрацю укладена між даними установами з ціллю покращення надання послуг для родин з дітьми в громаді на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у професійних (професійно-технічних) закладах освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводу. Планування роботи у взаємодії між установами обговорили директори Черешнюк Лариса Олексіївна, Осадча Лідія Петрівна та начальник служби Драчук Тетяна Анатоліївна. Керівники провели аналіз проведених та запланованих заходів по спільній діяльності та взаємодії щодо виявлення та надання своєчасної психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами починаючи з раннього віку, надання консультативно-психологічної допомоги їх батькам, забезпечення соціальної підтримки сімей, які виховують дітей з особливими освітніми потребами та дітей соціально незахищених верств населення.

У рамках зустрічі сторони визначили напрямки співпраці щодо проведення семінарів, нарад, засідань комісій з питань захисту прав дітей та організації психолого-педагогічної допомоги дітям з ООП. Лариса Черешнюк прогарантувала підтримку у співпраці та залученні волонтерів. Зокрема Центром напрацьовані спільні проєкти з ЮНІСЕФ, які можуть реалізовуватись в тісній співпраці з ІРЦ. Вона передала інклюзивному центру груповий набір для раннього розвитку дитини, який був переданий від Дитячого фонду ЮНІСЕФ. У великій валізі достатньо витратного та дидактичного матеріалу для проведення тренінгів, занять, майстер-класів.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних