Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 07.10.2022 12:11
Кількість переглядів: 75

«За період з 3 жовтня по 7 жовтня 2022 року в Немиринецькому старостинському окрузі триває заготівля дрів до Немиринецької ЗОШ та та ДНЗ «Ромашка», продовжується заготівля дрів для п’яти сімей внутрішньо переміщених осіб у Немиринцях, Княжиках та Сахнах. Також заготовлено дрова для мешканки с.Сахни, чоловік та двоє синів якої нині захищають Україну. За підтримки Центру надання соціальних послуг селищної ради надано допомогу у придбанні необхідних побутових речей для проживання жителю Княжиків», -розповіла староста Тетяна Романовська.

Проводиться благодійний збір продуктів харчування для жителів та військових м. Балаклея Харківської області, триває підготовка концерту в онлайн-режимі до Дня Захисника України Народними художніми колективами «Немиринчанка» та «Княжанка».

Щоденно проходить прийом громадян з питань оформлення субсидій, соціальної допомоги, реєстрації місця проживання, пільг, видачі довідок та актів обстеження, допомога громадянам в оформлення Державної дотації від Державного аграрного реєстру, видача доручень, оформлення заповітів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь