Пошук

Засоби для зберігання вирощеної продукції

Дата: 03.10.2022 09:46
Кількість переглядів: 131

Відділ земельних відносин, сільського господарства та екології селищної ради інформує, що Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) та Мінагрополітики нададуть 30 000 поліетиленових зернових рукавів. Засоби зберігання зможуть отримати агровиробники: юридичні особи та фізичні особи-підприємці (ФОП), які обробляють землі на території України, окрім тимчасово окупованих. Кількість рукавів розраховується відповідно до оброблюваної площі.

Подання заяв на участь у програмі здійснюється за допомогою ДАР (https://www.dar.gov.ua/). Основні вимоги до учасників програми:

•  площа землі в офіційній обробці (у власності чи оренді) від 100 до 10 000 га; •  використання отриманих рукавів виключно для зберігання власно вирощеної продукції;

•  розташування оброблювальних земель на підконтрольних уряду територіях України;

•  самостійний вивіз рукавів зі складів у своїй області, або у сусідній області Прийом заявок триває до 9 жовтня. Після обробки та аналізу всіх отриманих заявок, учасники програми отримають підтвердження про надання допомоги через ДАР, а також будуть повідомлені про адресу складу для самостійного транспортування рукавів на територію аграрного господарства. Інструкція щодо технології зберігання зерна у зерносховищах із застосуванням полімерних зернових рукавів https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0176-11#Text З додатковими запитаннями чи відгуками можна звертатися:

•  Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) – з питань участі у програмі підтримки: +38 099 090 7582; +38 068 318 0943; UA-Feedback@fao.org

•  З технічних питань щодо реєстрації через систему ДАР: +38 044 339 9215;  support@dar.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь