Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 30.09.2022 14:05
Кількість переглядів: 103

За період з 26 вересня 2022 року по 30 вересня 2022 року в Немиринецькому старостинському окрузі продовжуються роботи по облаштуванню вулиць Садова та Нова в с.Немиринці. Протягом тижня відбувалася заготівля будівельної суміші для засипання утворених канав та ям в результаті дощів (бита цегла, б/у асфальтове покриття, щебінь).

Проводився ремонт прориву водогінної мережі в с.Княжики по вул.Шкільна. Продовжується заготівля дрів на осіньо-зимовий період для ДНЗ «Ромашка» та Немиринецької ЗОШ, а також для окремих родин внутрішньо переміщених осіб. Також здійснюється обстеження умов проживання ВПО .

Протягом тижня прибрано підвал приміщення школи в с.Княжики (підготовка для сховища), та територію біля колишньої котельні в с.Княжики.

«Системно проводиться вирубка чагарників в с.Немиринці та с.Княжики, вивезення сміття з населених пунктів старостинського округу. Підготовлено відеосюжети в режимі он-лайн до Дня села Немиринці 27.09.2022 року.

Підготовлено тематичну виставку та відеосюжет до Всеукаїнського Дня працівників бібліотек»,- розповіла староста Тетяна Романовська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь