Пошук

Селищний голова Людмила Біляк провела виїзний особистий прийом громадян у Вільнопільському старостинському окрузі

Дата: 30.09.2022 08:58
Кількість переглядів: 126

У селі Вільнопілля жителів села турбує питання щодо роботи Вільнопільської школи, у якій відсутнє укриття. «На даний час, відповідно до діючих нормативних актів, навчальний заклад у період воєнного стану не може функціонувати за відсутності укриття, тому Вільнопільська школа проводить навчання для дітей онлайн, але можливе підвезення дітей, за бажанням батьків, до найближчих навчальних закладів, у котрих відбувається очне навчання»,- проінформувала Людмила Біляк.

Також жителів села турбує поганий стан доріг, які потребують ремонту, та облаштування дитячого майданчика. Селищний голова відвідала бібліотеку, де проводять діти своє дозвілля.

У селі Вишневе жителі села звернулися з приводу ремонту дороги, надання медичних послуг жителям села, роботи поштового відділення та магазину.

Для опрацювання та вирішення окремих піднятих питань доручення доручення від очільниці громади отримали керівники структурних підрозділів селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь