Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 23.09.2022 12:50
Кількість переглядів: 702

"З початку вересня 2022 року у Немиринецькому старостинському окрузі проведено грейдерування вулиць в селах Зелене та Немиринці - залучена техніка ДП АФ «Немиринецьке».

Також проводились ремонтні роботи дорожнього покриття по вул.Гагаріна та вул.Лісова в Зеленому. Вистелено та засипано ями твердими будівельними відходами, щебенем та б/в асфальтним покриттям. Загалом на дороги вивезено 65 т твердих відходів. У с.Немиринці по вул.Рильського 44 тонами твердих відходів вистелено та засипано ями по вул.Рильського та проведено планування і вирівнювання дороги", - розповіла староста округу Тетяна Романовська.

В усіх селах округу регулярно здійснюється розчистка гілля дерев та чагарників. Проводиться благоустрій кладовищ (розчистка чагарників, косіння сухої трави) в с. Немиринці, с.Княжики та с.Сахни. Приведено у відповідний санітарний стан сміттєзвалища в с.Немиринці та с.Княжики.

Відповідно до рішення Виконкому Ружинської селищної ради «Про видалення зелених насаджень» заготовлено близько 30 м3 дров на осіньо-зимовий період для Немиринецької школи. Також частково заготовлені дрова для місцевого дитсадка.

   Крім того, забезпечено дровами на осіньо-зимовий період чотири сім'ї Захисників України, які не мають газового опалення.

    Ведеться активна робота по збору допомоги для ЗСУ. 16 вересня направлена допомога продуктами харчування до Бердичівського військового шпиталю. Для районної лікарні заготовлено 2,5 тони картоплі.

У Будинку культури проходять репетиції народних колективів «Немиринчанка» та «Княжанка».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь