Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 20.09.2022 18:04
Кількість переглядів: 167

    З початку війни Верхівнянський старостинський округ веде активну роботу по збору допомоги для ЗСУ та військових шпиталів. «Наш старостинський округ прийняв більше 600 ВПО.     На території села проживають люди, які активно, з перших днів війни, допомагають нашим хлопцям, які боронять нашу незалежність. Родина переселенців з Києва займалась пошиттям рюкзаків та розгрузок для бронежилетів. Житель села Верхівня Огородній Юрій Миколайович організував виготовлення тушонки і до цього часу виготовлено і відправлено більше 3000 банок в ЗСУ», - розповів староста Віктор Тимошенко. 
   На території села Верхівня було проведено благодійний концерт–ярмарок, на якому було зібрано більше 30 тисяч гривень. Крім того, у окрузі проводяться роботи з благоустрою: прокошування обочин доріг, вирубування кущів, наводиться лад на кладовищі.

   За період вересня у Мовчанівці проведено частковий ремонт окремих доріг, який здійснювали із залученням спецтранспорту, наданого ТОВ «ПК «ЗОРЯ ПОДІЛЛЯ». Про це повідомив староста Мовчанівського округу Олександр Якимчук.

  Так, проводилися ремонті роботи на вулиці Підлісній (зроблено 0,08 км., вистелено твердим покриттям), на вулиці Луговій здійснювалася розчистка гілля дерев, частково прогрейдована та вистелена твердим покриттям протяжністю 0,1 км. вулиця Слобода (встелено також тверде покриття), зроблено відрізок дороги який веде в сторону сміттєзвалища протяжністю 0,15 км. (частина дороги була практично непроїзна). Загалом на дороги вивезено 450 т. гравію. Придбано матеріали для ремонту каплички на новому кладовищі (дошка, брус, шифер), пам’ятника «Невідомому солдату», а також зупинки в центрі села (пісок, відсів, цемент ). На даний час проводиться підготовка до ремонту цих об’єктів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь