Пошук

Центр надання адміністративних послуг продовжує свою роботу для надання мешканцям громади адміністративних послуг різних видів

Дата: 14.09.2022 12:53
Кількість переглядів: 177

  Фото без описуНайпопулярнішими серед послуг, за якими звертаються громадяни, є: надання усіх видів соціальних допомог, пільг та субсидій; реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, реєстрація бізнесу та нерухомості; видача витягів з ДЗК та різних видів довідок, введення в експлуатацію житлових будинків та інші. Продовжується реєстрація внутрішньо переміщених осіб із зони активних бойових дій: протягом серпня місяця зареєстровано 16 нових звернень.

  Крім того, кожного місяця з 1 по 5 число через ЦНАП проводиться реєстрація заяв на компенсацію витрат власнику житла за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб. У вересні прийнято 46 таких заяв власників домоволодінь, які отримають компенсацію за серпень місяць.            Популярною послугою у ЦНАП є видача витягу з реєстру територіальної громади. Це документ у паперовій або електронній формі, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час формування витягу. Для того щоб отримати витяг з реєстру територіальної громади, особі потрібно звернутися у ЦНАП до реєстратора для проведення актуалізації своїх персональних даних. За останній тиждень видано 20 таких витягів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь