Пошук

Розпочато чергування фахівців ДСНС в навчальних закладах Ружинської громади

Дата: 02.09.2022 10:10
Кількість переглядів: 217

   1 вересня в Україні відзначався День знань. Незважаючи на увесь жах, який переживає наразі наша країна, перший дзвоник для школярів традиційно пролунав. Владою було докладено чимало зусиль для того, щоб навчання проходило в режимі «офлайн», особливо для початкової школи. Однак повсякденна безпека школярів під час навчального процесу залишається у пріоритеті.


   Зокрема, від сьогодні у навчальних закладах Ружинської громади розпочали чергування фахівці ДСНС. Вони надають методичну та практичну допомогу у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки, а також заходів цивільного захисту в закладах освіти.


  Варто пам’ятати, що після ретельного безпекового аудиту кожен заклад освіти обрав оптимальну форму освітнього процесу. Рятувальники постійно супроводжували всі етапи підготовки до складного навчального року і надалі будуть всебічно надавати допомогу по підтриманню належного рівня безпеки дітей в умовах війни.


   1 вересня на базі 21 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Житомирській області стартував «Єдиний урок з безпеки». Фахівці ДСНС доводили до підростаючого покоління найактуальніші теми сьогодення. Спілкувалися про важливість укриттів та дій у разі отримання сигналу «Повітряна тривога». Відпрацювали з персоналом закладів освіти та учнями молодших класів порядок дій при евакуації в сховище, виникненні пожежі та інших надзвичайних подій. Закріпили у підростаючого покоління знання з правил пожежної та мінної безпеки. На реальних прикладах сьогодення намагалися прививати дітворі відповідальність до власної безпеки та вимоги безпечного середовища.
   Єдині уроки з безпеки пройдуть упродовж вересня в усіх навчальних закладах країни, аби роз’яснити дітям основні правила поведінки в умовах сьогодення.
    Навчальний рік офіційно розпочався, а тому життя триває. Поки ЗСУ мужньо обороняє Україну, наші діти отримуватимуть освіту, щоб у майбутньому працювати й творити на благо Батьківщини. Рятувальники, у свою чергу, робитимуть усе від себе залежне, щоб навчальний процес проходив безпечно. У разі ж виникнення небезпеки – уміло відреагувати та запобігти лиху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь