РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Мінагрополітики запустило нову онлайн-платформу підтримки агровиробників «ДАР»

Дата: 15.08.2022 14:06
Кількість переглядів: 177

 Фото без опису 

   ДАР – Державний аграрний реєстр – єдиний цифровий хаб, розроблений Міністерством аграрної політики та продовольства України за підтримки Європейського Союзу.

    Метою нового порталу є залучення і розподіл усіх можливих видів підтримки для українських аграріїв будь-якого рівня – від дрібного фермера до агрохолдинга.

     Платформа працюватиме подібно до реєстрів сільгоспвиробників, які існують у всіх країнах-членах ЄС. ДАР розроблено відповідно до директив ЄС щодо програм державної підтримки сільського господарства. Окремо слід відзначити те, що платформа дозволяє аналізувати фактичний стан аграрного сектору в Україні.

     Агровиробники, зареєстровані в ДАР, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів.

     Для реєстрації в ДАР аграріям необхідний лише електронний підпис (за аналогом з ДІЯ). Під час реєстрації фермер також зможе перевірити в особистому електронному кабінеті дані про свою діяльність, земельні ділянки, тварин тощо.

      Щоб подати заявку на участь у програмі підтримки, аграрій, що відповідає вимогам програми, заповнює онлайн-форму, за необхідності додає скан-копії документів, і підписує заявку своїм кваліфікованим електронним підписом. Процес обробки заявки можна відстежувати в персональному електронному кабінеті у ДАР в режимі реального часу.

     Доступ до платформи ДАР - за посиланням https://www.dar.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних