Пошук

День Української Державності та 1034-у річницю хрещення Київської Русі відзначили у Ружині

Дата: 28.07.2022 16:49
Кількість переглядів: 190

   Фото без опису

    Під звуки гімну, який лунав над площею біля Шевченка під акомпанемент юної скрипачки Софії Кадикової, відбулося урочисте підняття Державного прапора України військовим, поліцейською та маленькою дівчинкою як символом великої дружньої української родини.

Фото без опису

     Зі словами вдячності на адресу наших захисників, волонтерів, всіх, хто своєю працею наближає невідворотну перемогу України звернулася селищний голова Людмила Біляк, наголосивши на тому, що жодному ворогу не вдасться відібрати, знищити те, що називається «генетичним кодом нації» - любов до волі, до свободи, до рідної землі, до свого народу.

Фото без опису

   Фото без опису

    За роки, доки триває російсько-українська війна, значна частина наших захисників з Ружинщини удостоєна високих державних нагород. Ще дві таких державних нагороди передали до Ружина саме напередодні. На жаль, вручалися вони посмертно. Військовий комісар Олексій Гладишко передав ордени родинам загиблих Юрія Орищенка та Олександра Лянги, яких вони удостоєні за героїзм при захисті України від росії (посмертно).

Фото без опису

    

   Згадали поіменно всіх мешканців громади, які віддали своє життя за волю і незалежність України починаючи з 2014 року, вшанувавши їх пам’ять хвилиною мовчання. А родинам загиблих,  діти заради щасливого майбутнього яких, власне, і б’ються наші захисники, вручили букети квітів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

       Власний вірш зачитав юний мешканець Немиринець Владислав Дроботюк, зі щирими словами віри у захисників звернулася до військових, поліцейських, рятувальників, присутніх на заході, дружина воїна, який саме зараз захищає Україну, Ольга Курсон.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь