Пошук

Про нормативно-грошову оцінку землі

Дата: 28.07.2022 15:27
Кількість переглядів: 202

Фото без описуДержгеокадастр автоматизував надання витягу про нормативно-грошову оцінку землі З 25.07.2022 замовлення витягу з Державного земельного кадастру про нормативну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення (за межами населених пунктів) можливо отримати в автоматичному режимі за декілька хвилин на електронну пошту.

    Новий цифровий функціонал дозволяє отримати витяг про нормативну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення в електронному вигляді одразу після подання відповідної заяви без участі працівників територіальних органів Держгеокадастру.

     Для отримання витягу із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населеного пункту, необхідно подати відповідну заяву через електронні сервіси Держгеокадастру, авторизувавшись та заповнивши усі всі обов’язкові поля форми заяви.

  Форма витягу з технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки теж дещо змінилася – відтепер вона передбачає нанесення унікального QR-коду для підтвердження дійсності такого витягу.

Нагадаємо, раніше витяг про нормативну грошову оцінку земельної ділянки формувався в ручному режимі працівниками територіальних органів Держгеокадастру, що призводило до значних затримок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь