Пошук

З Днем Української Державності!

Дата: 28.07.2022 11:32
Кількість переглядів: 219

Шостий місяць повномасштабних бойових дій… Восьмий рік неоголошеної війни… Понад півторатисячолітня історія боротьби нашого народу за право мати власну незалежну державу, яка починається ще з часів Київської Русі.

     Століттями російський ворог хотів і хоче украсти нашу державу, нашу історію, знищити наш народ. Але не розуміє одного - це йому ніколи не вдасться. Бо неможливо вкрасти те, що закладено у наші гени, у нашу свідомість тисячоліттями. У той час, коли на території нинішньої росії ще жаби квакали, на українській землі вже існувала своя держава, свій народ, яких поважала вся Європа. Коли на території сучасної москви ще стояли суцільні болота, охрещений у Дніпрі Київ вже приєднувався до цивілізованого світу.

      Але і це хоче вкрасти росія – просвоїти, як своє свято, навіть, День хрещення Русі, який так само завжди відзначається саме 28 липня.

Не вийде, вдавляться!!!

Бо український народ – могутній і непереможний, що доводив віками.

Бо держава – це родина. Велика і дружня. Чим згуртованіша сім’я – тим вона міцніша. Берегти єдність зараз, працювати разом на перемогу – це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо.       

         Зараз у багатьох подвигах наших воїнів, у мудрості наших людей у боях, навіть просто в розмовах звичайних українців про те, що відбувається, ми можемо побачити, ми можемо почути і зрозуміти приклади таких же характерів, як і сотні років тому. Можемо побачити приклади такої ж хоробрості, такого ж ставлення до життя, і, найголовніше, – ставлення до України й до ворога. Я вдячна усім, хто захищає нашу державу на усіх фронтах – воєнному, трудовому, волонтерському! Бо тільки разом ми – сила! Я переконана, що вже скоро над Україною знову лунатиме дитячий сміх, не литимуться материнські сльози, щастям світитимуться очі дружин та молодих дівчат. Ми віримо з ЗСУ! Ми віримо в український народ! Ми віримо у нашу Перемогу!

     З Днем української державності!

     Слава Україні!

      Селищний голова                                                                                                                           Людмила БІЛЯК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь