Пошук

Людмила Біляк спільно з головами усіх громад Житомирищини взяла участь у робочій зустрічі

Дата: 22.07.2022 12:34
Кількість переглядів: 673

    Селищний голова Людмила Біляк спільно з головами усіх громад Житомирищини взяла участь у робочій зустрічі з народними депутатами України, членами Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Оленою Шуляк, Віталієм Безгіним, Арсенієм Пушкаренко та Надзвичайним і Повноважним Послом Естонії в Україні Каімо Кууском. Участь у своєрідному форумі взяли також голова обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та голова Держказначейства України Тетяна Слюза.

Фото без опису
 

Фото без опису Спільно з народними депутатами України, представниками органів виконавчої влади та колегами – головами громад, обговорили багато важливих питань. Порушили одну з найважливіших та найактуальніших тем – розвиток громад області під час війни, обговорили питання бюджетного та законодавчого забезпечення територіальних громад під час воєнного стану, напрацювали рішення щодо відновлення критичної інфраструктури та підготовки до опалювального сезону.

   Символічним стало й створення у Брусилові, а саме там відбувалася зустріч, Саду захисників і захисниць України, висадженого головами громад та народними депутатами України. Кожне дерево символізує кожне село та містечко нашої великої та незламної Житомирщини.

Фото без опису
   «Тепер і у Брусилівській громаді квітнутиме частинка від Ружинської громади у Саду захисників і захисниць України», - розповіла Людмила Біляк.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь