РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

У четвер відбулася позачергова сесія Ружинської селищної ради

Дата: 30.06.2022 19:06
Кількість переглядів: 794

   У четвер відбулася позачергова сесія Ружинської селищної ради, двадцять шоста за ліком з початку каденції.   Депутати розглянули 5 питань порядку денного. 
  Зокрема, внесли зміни до бюджету Ружинської селищної територіальної громади на 2022 рік.  Виділили кошти на придбання науково–дидактичного матеріалу для  шкіл громади, облаштування укриття в підвальному приміщенні та монтаж системи пожежної сигналізації в Ружинській гімназії, а також на технічне обслуговування мережі теплопостачання в КНП «ЦРЛ».
      Депутати   проголосували  про передачу незавершеного будівництва артсвердловини на вулиці Колгоспній у Ружині у господарське відання та на баланс МКП «Господарник».


   Крім того, депутати надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки, власнику земельної частки спадкоємцю земельного паю та дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для рибогосподарських потреб, (за межами с.Городок) Бердичівського району Житомирської області, зі зміною цільового призначення земельної ділянки.


   Розглянуто також питання про заходи забезпечення здійснення освітнього процесу закладами освіти в умовах воєнного стану. Більшістю голосів депутати прийняли рішення до закінчення дії правового режиму воєнного стану та/або створення безпечних укриттів для учасників освітнього процесу відповідно до встановлених норм і правил, зупинити експлуатацію приміщень, у яких здійснюють освітню діяльність, та допоміжних приміщень Вільнопільської, Голубівської, Городоцької загальноосвітніх шкіл, Березянського, Бистрицького, Білилівського, Городоцького, Зорянського, Немиринецького, Огіївського, Прибережненського дошкільних навчальних закладів.


    Відзначимо, що мова зовсім не йде про закриття цих навчальних закладів. Самі школи мають функціонувати, а не експлуатуватимуться лише їх приміщення через відсутність будь-яких укриттів у них. Директорів названих шкіл зобов’язано вжити заходів  для організації повноцінного навчання у дистанційній формі або за індивідуальним напрямом з кожним учнем. Є ще можливість мережевого навчання: дирекція школи укладає договір з іншим навчальним закладом і усім своїм складом разом з учнями здійснює навчання у його приміщенні. 


    У випадку здійснення дистанційного чи індивідуального навчання вчителі зобов’язані будуть надавати щотижневий відеозвіт про кожен проведений такий урок.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних