Пошук

Містечко дозвілля для діток у Ружині

Дата: 25.06.2022 09:30
Кількість переглядів: 195

   Ну от і все – робота пришкільних таборів  офіційно завершена. Але не треба піддаватися смутку. Вже з понеділка ми підготували для наших дітей та молоді нову дозвільну програму у зовсім незвичній формі.

   Хочете навчитися грати на гітарі? Чи зварити юшку на вогнищі? А може бажаєте позмагатися у окремих видах спортивної майстерності чи навчитися бойовим мистецтвам? Чи, можливо, вам цікаво буде дізнатися: «звідки беруться діти»? Або разом намалювати картину, реалізувати її на благодійному аукціоні, а виручені кошти спрямувати нашим бійцям для перемоги? Чи все ж волієте краще сісти разом зі всіма на велосипед і вирушити у веломандрівку небаченими досі місцями Ружинщини? Чи сісти у поліцейське авто і відчути себе справжнім копом? Або просто любите дискотеку і хочете просто потусити?

    Це все чекає вас вже з понеділка. Наші фахівці розробили для вас цікаву та унікальну систему дозвілля, яка діятиме у Ружині щоденно, крім вихідних. Найближчим часом плануємо продовжити цей проект на дітей з інших сіл громади.

    Отож, кожного дня з 10.00 до 12.00 (для дітей віком від 6 до 12 років) і з 17.00 до 20.00 (для дітей віком від 13 до 17 років) чекаємо на вас на площі біля Ружинського Будинку культури. Наразі поки одна локація, але далі будемо її розширювати. 

    Кожного дня на вас чекатиме щось нове, небачене досі. Приходьте! Віримо, що не пожалкуєте!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь