Пошук

Позачергова сесія Ружинської селищної ради

Дата: 08.06.2022 09:48
Кількість переглядів: 623

  Фото без опису                Відбулася позачергова сесія Ружинської селищної ради, двадцять четверта за ліком з початку каденції. Символічно, що депутати розглянули 24 питання порядку денного.

     Зокрема, серед іншого, внесли зміну до бюджету громади на поточний рік та затвердили звіт про виконання бюджету у першому кварталі 2022 року.     Депутати достроково припинили повноваження свого колеги – депутата Михайла Кухара, який написав заяву про відмову від депутатського мандата, а також двох членів виконкому – Володимира Бондарчука та Юрія Потіхи, які відійшли у інший світ.

    Затвердили Порядок проведення громадських обговорень проєктів рішень Ружинської селищної ради про ліквідацію, реорганізацію та перепрофілювання (зміну типу) закладів освіти, а також прийняли з балансу відділу освіти на баланс селищної ради майно, яке не використовується у освітньому процесі.

Відповідно до нововведень у земельному законодавстві під час воєнного стану (надання в оренду земельних ділянок для товарного сільськогосподарського виробництва на строк не більше 1 року під 8% орендної плати) депутати дали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель ТОВ «Сігнет-Центр» та ТОВ «ПК «Зоря Поділля», а також затвердили технічні документації із землеустрою щодо інвентаризації ряду інших земель сільськогосподарського призначення для ТОВ «Сігнет-Центр», ТОВ «ПК «Зоря Поділля» та СФГ «Україна» (надали в оренду ці землі під 8% на один рік).

    Крім того, депутати надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Релігійній громаді (парафії) Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви по вулиці Шевченка, 9 у Ружині, а також припинили право постійного користування земельними ділянками у Ружині та Заріччі, які з 2003 та 2006 років відповідно перебували у постійному користуванні як державних підприємств ДП «Житомирський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» та Філія «Бердичівська ДЕД» ДП «Житомирський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України». Право постійного користування для цих підприємств припинено у зв’язку з їх ліквідацією.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь