Пошук

Повідомлення про публічну пропозицію (оферту) Малого комунального підприємства «Господарник»

Дата: 21.04.2022 17:06
Кількість переглядів: 422

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПУБЛІЧНУ ПРОПОЗИЦІЮ (ОФЕРТУ)

Малого комунального підприємства «Господарник»

щодо надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення на умовах викладених в Договорі з індивідуальним споживачем у будівлі, приміщення якої є самостійними об’єктами нерухомого майна, про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (для Споживачів приватного сектору) та в Договорі з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем) (для Споживачів багатоквартирних будинків), що є публічними договорами

Керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України МКП “Господарник» смт. Ружин  публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного договору з індивідуальним споживачем у будівлі, приміщення якої є самостійними об’єктами нерухомого майна, про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (для Споживачів приватного сектору) та публічного договору з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем) (для Споживачів багатоквартирних будинків), (далі – Договори).

Договори вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування текстів договорів на офіційному сайті Ружинської селищної ради Житомирської області від споживачів централізованого водопостачання та водовідведення не надійдуть офіційні заяви в письмовій формі на відмову від користування даними комунальними послугами.

         Фактом приєднання споживача до умов публічних договорів є:

         1) вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, в тому числі:

         – здійснення оплати за надані послуги;

         – фактичне отримання послуг;

         – надання Виконавцю підписаної Заяви-приєднання (Додаток 1 до цих договорів) та/або взяття на абонентський облік вузла комерційного обліку споживача;

         2) ненадання Виконавцю протягом 30 днів з дня опублікування цих договорів протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку про відмову від отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення або обрання іншої моделі договірних відносин, та не вчинення дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги для мешканців індивідуального (садибного) будинку.

Індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, та споживачі в індивідуальних (приватного сектору) будинку, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або водовідведення або звертаються до МКП “Господарник” смт. Ружин для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічних договорів.

У зв’язку з тим, що дані Договори є договорами приєднання, їх умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Договори розміщено на офіційному сайті Ружинської селищної ради Житомирської області  у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістами цих Договорів кожної особи, що отримує та звертається до Підприємства, для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь