Пошук

Польські побратими висловлюють солідарність з мешканцями Ружинщини

Дата: 25.02.2022 00:19
Кількість переглядів: 1852

У складний для кожного з нас час українці не залишаються один-на-один зі своєю бідою. Починаючи від лідерів світових держав, продовжуючи словами щирої підтримки з боку міст-побратимів.

Вже багато років триває дружба між нашим Ружином і польською гміною Улан-Майорат. І у день підступного та жорсткого нападу Росії на нашу українську землю польські побратими висловили солідарність мешканцям Ружина та засудили жорстку агресію північного сусіда.

«Ми обурені жорстокою агресією Росії проти незалежної України. Наші думки та молитви особливо сильно ллються сьогодні до наших українських друзів. Ми солідарні з українським народом. Висловлюємо свою солідарність з жителями міста Ружина Житомирської області – міста-партнера ґміни Улан-Майорат. У цей важкий час ми запевняємо вас у нашій підтримці. Слава Україні!», - повідомили у листі на адресу селищного голови Людмили Біляк війт гміни Улан-Майорат Ярослав Кочкодай та секретар гміни Станіслав Дурка.

У свою чергу, селищний голова Людмила Біляк висловила слова щирої подяки нашим польським побратимам за їх підтримку та солідарність з українським народом: «Ваша підтримка є важливою для кожного з нас, кожного українця. Ми обов’язково переможемо! Бо ми захищаємо нашу рідну землю. Нам чужого не треба, але і свого ми не віддамо».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь