Пошук

До УВАГИ власників земельних ділянок  та землекористувачів

Дата: 28.01.2022 15:39
Кількість переглядів: 545

   Відповідно до листа ТОВ «Атраком» по землях Ружинської територіальної громади (села Білилівка, Вільнопілля та Йосипівка), проходять підземні ВОЛОКОННО – ОПТИЧНІ магістральні кабельні лінії зв’язку великої потужності. У відповідності до вимог Правил охорони ліній електрозв’язку, які затверджені Постановою КМУ від 29.01.1996 року № 135 траса кабелю позначена  замірними стовпчиками та попереджувальними знаками.

     Статтею 75 Земельного кодексу України та пунктом 2 Правил визначена зона на відстані двох метрів від траси кабелю з кожного боку, де заборонено виконання робіт без узгодження з оператором телекомунікацій.

    Згідно з вимогами пункту 6 Правил у межах охоронних зон ліній електрозв’язку без письмової згоди операторів телекомунікацій  (тобто ТОВ «Атраком»), а також без присутності їх представника забороняється: виконувати різного роду будівельні, монтажні, вибухові і земляні роботи; розрівнювати грунт за допомогою бульдозера, екскаватора, скрепера, грейдера та іншої землерийної техніки; проводити сільськогосподарські земляні роботи на глибині більш як 0,3 метра; проводити геолого-знімальні, розвідувальні, геодезичні та інші роботи, пов’язані з бурінням свердловин, розробкою шурфів і взяттям проб грунту.

   Крім того згідно з вимогами пункту 18 Правил підприємства, установи, організації та громадяни, які виконують поблизу охоронних зон ліній електрозв’язку на відстані менше ніж 25 метрів будь - які роботи, що пов’язані з розкопками грунту, зобов’язані не пізніше ніж за три доби, сповіщати оператора телекомунікацій (тобто ТОВ «Атраком») про час та місце виконання роботи. Такі роботи повинні бути узгоджені з експлуатаційним підрозділом ТОВ «Атраком» і проводитися тільки у присутності їхніх представників.

   Для виклику представника структурного підрозділу ТОВ «Атраком» звертатися за адресою: 10003 м. Житомир вул. Перемоги 75 оф.4 поверх 3.           

Контактні телефони: 8-(0412)-42-45-48; 8-(067)-405-45-22.

   Попереджаємо землекористувачів, що за пошкодження, руйнування складових телекомунікаційної  мережі (кабельні лінії зв’язку) винні відшкодовують нанесені збитки і можуть бути притягнуті до адміністративної або кримінальної відповідальності (стаття 147 Кодексу України про адміністративні правопорушення та стаття 360 Кримінального кодексу України відповідно).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь