Пошук

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

Дата: 28.01.2022 12:53
Кількість переглядів: 811

        З нагоди вшанування пам’яті Героїв Крут  на території Зарічанської ЗОШ, біля пам’ятного знака Героям Крут - бійцям за незалежність України відбувся захід в якому взяли участь заступник  селищного голови Максим Дмитренко та керуючий справами виконавчого комітету селищної ради Леся Котвіцька.

     Перед присутніми виступив із промовою Віктор Митюк - голова Ружинського селищного осередку «Просвіта», який наголосив на важливості героїчного подвигу студентів, які загинули біля станції Крут. Завдяки   сміливості українських воїнів більшовицький наступ на Київ було зупинено, що дало змогу укласти Брестський мирний договір. Цей бій для українського народу став символом героїзму і жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежність України.         

       Учениця 9-го класу Зарічанської ЗОШ І-ІІ ст. Софія Кадикова розповіла про земляка Павла Кальченка, який народився в  с. Заріччя та загинув у бою під Крутами, а учениця 8-го класу Аліна Мартинюк прочитала свого вірша якого присв’ятила пам’яті Павла Кальченка.

     Пам’ять про героїв, які полягли під Крутами усі присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь