РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 28.01.2022 10:55
Кількість переглядів: 378

  Шановні колеги - суб’єкти декларування (посадові особи місцевого самоврядування,  посадові особи  юридичних осіб публічного права (керівники комунальних підприємств, головні бухгалтери та члени наглядових ради підприємств).

 

   З 1 січня 2022 року розпочався етап подання щорічної  декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2021 рік.

      Акцентуємо Вашу увагу, що необхідно зробити декларанту:

   Перш за все потрібно перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана в персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Далі необхідно перевірити термін дії та працездатність Вашого електронного цифрового підпису для роботи з реєстром.

    Відповідно до законодавства України посадові особи місцевого самоврядування,  посадові особи  юридичних осіб публічного права  з 01 січня  до 01 квітня звітного року, подають шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

 

     Хочу зауважити, що з 01.12.2021 набрали чинності 4 базові документи, НАЗК, які стосуються електронного декларування, зокрема:

     29.12.2021 Національне агенство з запобігання корупції надало РОЗЯСНЕННЯ №11 «Щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку) – ці розяснення надані для забезпечення однакового  застосування положень Закону стосовно заходів фінансового контролю.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних