РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Відкриття харчоблоку Ружинської гімназії

Дата: 18.01.2022 17:30
Кількість переглядів: 701

  18 січня  відбулося урочисте відкриття харчоблоку Ружинської гімназії.  В урочистостях з цієї нагоди взяли участь: селищний голова Людмила Біляк, народний депутат України Богдан Кицак, голова Бердичівської районної державної адміністрації Людмила Димидюк, голова Бердичівської районної ради  Олександр Балянов, депутат Житомирської обласної ради Людмила Кицак, депутат Ружинської селищної ради Олександр Кича, заступник селищного голови Максим  Дмитренко, начальник відділу освіти Валентин Саківський.  

  Ружинська гімназія отримала сучасний харчоблок де проведено капітальний ремонт приміщення харчоблоку та встановлено нове технологічне обладнання, і створені належні умови для організації якісного та безпечного харчування дітей.

Цей проєкт вдалося втілити у життя завдяки коштам Урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів» та коштам місцевого бюджету Ружинської громади на умовах співфінансування. Ремонтні роботи тривали з 17 жовтня по 25 грудня 2021 року.

  Обсяг субвенції, яка була виділена для реалізації проекту - 3 423 200 грн., використано – 3 081 861 грн., повернуто субвенції -  341 338 грн.

     З місцевого бюджету використано кошти в розмірі 1 400 000 грн.

    За кошти обласного бюджету  в сумі 500 000 грн., та місцевого бюджету в сумі 300 000 грн. закуплено нове сучасне обладнання та інвентар для харчоблоку.

   Маємо на меті, що їдальня стане одним з улюблених  приміщень у закладі, де гарантовано буде смачне та безпечне харчування, адже  це запорука здоров’я та розвитку наших дітей.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних