РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Відбулася XVII сесія Ружинської селищної ради

Дата: 17.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 1036

Чотирнадцятого грудня 2021 року відбулось засідання XVII сесії 8 скликання Ружинської селищної ради. Розпочалось воно із приємних урочистостей. Журбенко Павло Юрійович депутат обласної ради відзначив грамотою голови Житомирської обласної ради до Дня місцевого самоврядування селищного голову Людмилу Біляк та подякою – депутата багатьох скликань районної ради, з багаторічним стажем роботи в соціальній сфері Таравську Ольгу Андріївну.

На порядок денний було винесено 61 питання, проекти рішень яких попередньо розглядалися на профільних комісіях.

За рекомендаціями комісій, або ж самими розробниками проектів рішень, деякі питання попередньо знято з порядку денного, деякі – додано, зокрема додано:

Проект рішення «Про внесення змін до рішення № 503 від 19.11.2021 року «Про припинення комунального підприємства «Ружин-Поліграфіст» Ружинської районної ради Житомирської області, шляхом ліквідації». Оскільки для ліквідації підприємства, необхідно провести перереєстрацію, відповідно до статуту.

Для забезпечення фінансової діяльності садочків та шкіл, на порядок денний винесено проєкт рішення «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальної установи «Централізована бухгалтерія з обслуговування бюджетних установ» Ружинської селищної ради Житомирської області на 2022 рік.

Для подальшого розроблення відповідної документації, винесено проект рішення «Про затвердження детального плану території».

Для проведення конкурсу на посаду директора Топорівської ЗОШ, додано проект рішення «Про затвердження персонального складу конкурсної комісії».

Оскільки до складу ради увійшов новий депутат Михайло Анатолійович Кухар, проектом рішення «Про внесення змін до складу постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку» введено його до складу відповідної комісії.

Окрім того, для 50% оплати лікування учасника АТО за зубопротезування, додано проект рішення «Про затвердження Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 – 2025 роки».

За рекомендацією відповідної комісії, з порядку денного знято на доопрацювання проекти рішень про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земель сіл Мовчанівка, Топори, Верхівня, Городок та Ягнятин (методика розрахунку змінюється з 1 січня 2022 року).

Більшість розглянутих рішень стосувалися земельних питань, таких як:

  • надання дозволів на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду;
  • затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність;
  • затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність.

 

 Депутатами затверджено Програми та Положення:

1.Про затвердження Програми підтримки комунальної установи «Ружинський трудовий архів» на 2022-2023 роки.

2.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ружинської селищної ради на 2022 р.

3.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Ружинська центральна лікарня» на 2022 р.

4.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ружин-Поліграфіст» Ружинської селищної ради Житомирської області на 2022 рік.

5.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальної установи «Централізована бухгалтерія з обслуговування бюджетних установ» Ружинської селищної ради Житомирської області на 2022 рік.

6.Про затвердження Програми компенсації виплат фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік.

7.Про затвердження Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 – 2025 роки.

8.Про затвердження Положень про структурні підрозділи Ружинської селищної ради

9.Про створення служби з перевезення «Соціальне таксі», затвердження Положення про службу з перевезення «Соціальне таксі».

10.Про затвердження Положення про порядок надання платних послуг комунальною установ «Ружинський трудовий архів» та цін на роботи (послуги), що виконуються комунальною установою «Ружинський трудовий архів».

11.Про викладення в новій редакції Положення про преміювання, надання матеріальної допомоги та встановлення інших доплат та надбавок посадовим особам фінансового управління Ружинської селищної ради.

Також депутати обговорили та проголосували за бюджет Ружинської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Депутати не підтримали рішень про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під заліснення в постійне користування ДП «Попільнянське лісове господарство» і ДП «Коростишівський лісгосп АПК».

Всі рішення сесії оприлюднюються на офіційному сайті селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних