Пошук

Відбулось позачергове засідання комісії Ружинської селищної ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 02.12.2021 14:55
Кількість переглядів: 264

01 грудня поточного року відбулось позачергове засідання комісії Ружинської селищної ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на якій було розглянуто нагальні питання життя новоствореної громади.

1. Про виникнення аварійної ситуації з системою опалення в Березянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Ружинської селищної ради.

2. Стан виконання протокольних рішень комісії за минулий період 2021 року.

3. Про можливість виникнення аварійної ситуації з системою електропостачання в навчальних закладах Ружинської територіальної громади.

Під час розгляду першого питання було встановлено, що в Березянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Ружинської селищної ради вийшов з ладу твердопаливний котел. Керівником відділу освіти створено робочу групу та проведено обстеження системи опалення навчального закладу і підтверджено негайне вирішення питання щодо заміни наявного котла у зв’язку із виникненням об’єктивних обставин.

В ході засідання було обговорено шляхи вирішення проблемного питання та визначено до виконання конкретні заходи.

Також розглянуто стан системи електропостачання в навчальних закладах Ружинської територіальної громади та визначено напрямки роботи щодо забезпечення сталого функціонування навчальних закладів Ружинської територіальної громади та організації безперервного навчально-виховного процесу ймовірність виникнення аварійної ситуації не встановлено.

Не зважаючи на «задовільний» стан об’єктів інфраструктури громади, недостатній рівень фінансування та інші чинники, що впливають на вирішення питань робота комісії була направлена на пошук шляхів виходу з даної ситуації та забезпечення необхідного комфортного та безпечного середовища для проживання населення. 

 

Продовжуємо рух вперед, незалежно від всіх негараздів.

 

Відповідальний секретар комісії                                   Ігор ЛЄКСІН

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь