Пошук

До уваги мешканців громади!

Дата: 25.11.2021 15:08
Кількість переглядів: 252

Міністерство охорони здоров’я України за підтримки міжнародних  партнерів реалізує загальнонаціональну інформаційну кампанію з вакцинації від  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS CoV-2. В рамках зазначеної кампанії та з метою інформування населення щодо  вакцинації проти COVID-19 створено наліпки “Ми вакциновані”, які можуть  бути використані для розміщення у приміщеннях, закладах, установах,  організаціях, колективи яких вакциновані від COVID-19.

Фото без опису

Такі позначки можуть отримати підприємці, котрі прагнуть вести бізнес безпечно та мають у своїх закладах 100% вакцинованих від коронавірусу працівників.

Щеплення персоналу нині є надзвичайно актуальним, адже із 30 жовтня у Ружинській громаді почали діяти додаткові обмеження (відвідування закладів громадського харчування, спортивних, культурних, розважальних та інших установ можливе лише за наявності сертифіката про вакцинацію, або документа, що свідчить про одужання від COVID-19). Підходить також ПЛР-тест чи експрес-тест, який чинний 72 години.

Підприємці, які можуть підтвердити, що 100% колективу вакциновані та хочуть отримати відповідну наліпку за посиланням.

Шановні мешканці громади, шукайте наліпки «Ми вакциновані від COVID-19» у місцях, які часто відвідуєте. Щеплені працівники – це і ваш захист від коронавірусу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь