Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта органу місцевого самоврядування

Дата: 11.11.2021 18:53
Кількість переглядів: 262

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення сесії Ружинської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок надання платних послуг комунальною установою «Ружинський трудовий архів» та цін на роботи (послуги), що виконуються комунальною установою «Ружинський трудовий архів», розроблений комунальною установою «Ружинський трудовий архів».

Проект спрямований на врегулювання питання ціноутворення і передбачає встановлення цін і тарифів на платні послуги, які надаються комунальною установою «Ружинський трудовий архів» Ружинської селищної ради.

Підставою для розробки проекту є ст. 35 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», постанова Кабінету Міністрів України від 07 травня 1998 № 639 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися архівними установами, що утримуються за рахунок бюджетних коштів» (із змінами), Типові норми часу і виробітку на основні види робіт, що виконуються в архівних установах, затверджені наказом голови Державної архівної служби України 29 квітня 2020  № 45.

Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднено 11.11.2021р. у мережі інтернет на офіційному веб-сайті Ружинської селищної ради за адресою: https://ruzhynska-gromada.gov.ua  в рубриці «Регуляторна діяльність».

Пропозиції та зауваження у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на поштову адресу:13601 смт Ружин, вул. Бірюкова, 2, або на електронну адресу селищної ради: 04344707@mail.gov.ua протягом 1 місяця з дня опублікування проєкту з аналізом регуляторного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь