Пошук

Доведеться потерпіти: на артсвердловині «Лікарняна» лопнула башта

Дата: 08.11.2021 12:47
Кількість переглядів: 1988

Фото без описуАварійна ситуація виникла на артезіанській свердловині «Лікарняна», яка обслуговує центральну частину Ружина. Там глибоко в землі лопнула башта Рожновського.

Саму башту встановлювали ще понад 10 років тому, вже не нову, а бувшу у використанні. Та не лише це вплинуло на її нинішній технічний стан. На думку фахівців, однією з причин виникнення аварії є також те, що башта встановлена у так званій «зоні вітрів», тому піддається постійним коливанням.

Директор МКП «Господарник» Олександр Борецький розповідає, що зараз ведуться підготовчі роботи для ремонту на артсвердловині, які планують здійснювати, переважно, власними силами підприємства. Тим не менше, споживачам, які проживають на вулицях Садовій, Перемоги, Партизанській, Перших комунарів, Стадіонній, Шкільній, Набережній, частинах вулиць О.Бурди та Бірюкова, провулку Садовому доведеться зіштовхнутися з незручностями: майбутня активна фаза робіт передбачає повне припинення діяльності свердловини, а, відтак – подачі води. Орієнтовно – на дві доби.

У підприємстві переконують, що як тільки все буде готово до безпосередніх зварювальних робіт, про зупинення подачі води буде обов’язково завчасно повідомлено мешканців. Тому слідкуйте за публікаціями на офіційному сайті громади та у соціальних мережах.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь