Пошук

Соціальні проекти: дороги на Ружинщині ремонтують за приватні кошти

Дата: 05.11.2021 17:38
Кількість переглядів: 1674

Фото без описуЗ ініціативою відремонтувати вулицю, яка носить ім’я колишнього голови ружинського колгоспу Миколи Марковича Гибала, виступив місцевий меценат, член виконкому селищної ради та депутат районної ради, директор СВК «Ружинський» Олександр Колібаба.

Чоловік не став оббивати пороги чи просити у когось грошей на цю справу, а вирішив зробити все за власний рахунок. «СВК «Ружинський» має і реалізовує чимало соціальних програм та проектів. Ремонт вулиці Гибала – один з таких проектів: ця вулиця носить ім’я чоловіка, який є легендою Ружина, тут і зараз проживають нинішні та колишні працівники підприємства», - ділиться Олександр Колібаба.

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про погодження проведення ремонтних робіт. Їх вартість – більше мільйона гривень.

Подібна ініціатива від місцевих сільгоспвиробників вже не перша. Так, на кошти фермерського господарства «Агро-Союз» полатано центральну дорогу у селі Білилівка. Староста Білилівського округу Сергій Котелянець зазначає, що хоча ремонтувати центральні дороги між селами - обов'язок області, однак щодня їздити розбитим шляхом доводиться місцевим мешканцям. Тому підприємці, які так само живуть у громаді і користуються її дорогами, беруться за допомогу громаді, вірячи, що подібні приклади – це лише початок, який підтримають також інші.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь