Пошук

Продовжуються роботи з благоустрою ружинських кладовищ

Дата: 25.10.2021 15:45
Кількість переглядів: 928

Фото без описуВідповідно до рішень виконавчого комітету селищної ради, прийнятих у вересні та жовтні, проводяться активні роботи з благоустрою кладовищ, розташованих у Ружині та Заріччі.

Колись заведеною практикою було висадження різних дерев та кущів на кладовищах. І допоки деревця були молоді та красиві – місця останнього спочинку померлих були ошатні та затишні (якщо так можна сказати про кладовища). Але й дерева старіють, хворіють, потребують розчищення або, взагалі, зрізання – сухі чи пошкоджені гілки, самі стовбури, падаючи, руйнують могили. 

Інша проблема – одними із найбільш «улюблених» дерев, якими засаджували колись кладовища як всередині, так і по периметру, є акації та ягідні. Однак, вони мають властивість неконтрольовано розмножуватися – плоди цих дерев облітають на землю і густо проростають, утворюючи навколо непрохідні хащі. 

Саме тому – привести до ладу територію навколо і всередині цвинтарів – виконкомом прийнято рішення про благоустрій кладовищ на вулицях Паволоцькій у Ружині та Ковпака у Заріччі, зрізання на них аварійних, сухостійних та пошкоджених дерев. Роботи з благоустрою здійснюють працівники селищної ради, які перебувають у структурі ВПП «Господарник». 

Благоустрій полягає не лише у зрізанні дерев, але й вирубуванні чагарників навколо, упорядкування території загалом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь