Пошук

Візит українських самоурядовців до Малопольського воєводства

Дата: 25.10.2021 14:24
Кількість переглядів: 868

Малопольське воєводство з робочим візитом відвідала чисельна делегація українських самоурядовців – представників територіальних громад Харківської та Житомирської областей (голів і старост Краснокутської, Коломацької і Ружинської селищних та Олексіївської сільської територіальних громад, а також очільників та представників різних структурних підрозділів територіальних адміністрацій, директорів шкіл та ін. посадовців цих регіонів). 

Фото без опису

Черговий, і вже традиційний з 2015 року візит розпочався із зустрічі з Генеральним консулом України в Кракові Вячеславом Войнаровським,  який привітав самоурядовців, і побажав їм плідної роботи з польськими колегами. Зі свого боку, заступник голови ГО «Українсько-Польська аграрна асоціація» В.Нестеренко, який й очолив українську делегацію, висловив подяку ГКУ в Кракові за багаторічну підтримку даної ініціативи.

Фото без опису

Відповідно до програми поїздки, організованої ГО «Українсько-Польська аграрна асоціація» у взаємодії із ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування», члени української делегації протягом 18-22 жовтня 2021 року візьмуть участь у низці важливих заходів та зустрічей, зокрема з керівництвом та представниками: Малопольської агенції регіонального розвитку; Краківської дорадчої сільськогосподарської  служби; Відділу сприяння розвитку сільських територій Малопольської маршалківської адміністрації; адміністрацій гмін Вішньова, Скала, Мишлєніце, Шафляри, під час відвідання цих місцевостей.

Провідною темою усіх вищезгаданих бесід буде питання активізації у постпандемічний період міжрегіонального співпробітництва органів місцевого самоврядування України та Польщі з метою обміну досвідом і розвитку контактів у сферах: залучення інвестицій (у т.ч. з боку інституцій ЄС), зеленого туризму, культури, медицини, освіти, спорту, фермерства, організації роботи у сільській місцевості дитячих дошкільних закладів та добровільних пожежних дружин.

 

За інформацією Генерального консульства України в Кракові


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь