РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Візит українських самоурядовців до Малопольського воєводства

Дата: 25.10.2021 14:24
Кількість переглядів: 895

Малопольське воєводство з робочим візитом відвідала чисельна делегація українських самоурядовців – представників територіальних громад Харківської та Житомирської областей (голів і старост Краснокутської, Коломацької і Ружинської селищних та Олексіївської сільської територіальних громад, а також очільників та представників різних структурних підрозділів територіальних адміністрацій, директорів шкіл та ін. посадовців цих регіонів). 

Фото без опису

Черговий, і вже традиційний з 2015 року візит розпочався із зустрічі з Генеральним консулом України в Кракові Вячеславом Войнаровським,  який привітав самоурядовців, і побажав їм плідної роботи з польськими колегами. Зі свого боку, заступник голови ГО «Українсько-Польська аграрна асоціація» В.Нестеренко, який й очолив українську делегацію, висловив подяку ГКУ в Кракові за багаторічну підтримку даної ініціативи.

Фото без опису

Відповідно до програми поїздки, організованої ГО «Українсько-Польська аграрна асоціація» у взаємодії із ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування», члени української делегації протягом 18-22 жовтня 2021 року візьмуть участь у низці важливих заходів та зустрічей, зокрема з керівництвом та представниками: Малопольської агенції регіонального розвитку; Краківської дорадчої сільськогосподарської  служби; Відділу сприяння розвитку сільських територій Малопольської маршалківської адміністрації; адміністрацій гмін Вішньова, Скала, Мишлєніце, Шафляри, під час відвідання цих місцевостей.

Провідною темою усіх вищезгаданих бесід буде питання активізації у постпандемічний період міжрегіонального співпробітництва органів місцевого самоврядування України та Польщі з метою обміну досвідом і розвитку контактів у сферах: залучення інвестицій (у т.ч. з боку інституцій ЄС), зеленого туризму, культури, медицини, освіти, спорту, фермерства, організації роботи у сільській місцевості дитячих дошкільних закладів та добровільних пожежних дружин.

 

За інформацією Генерального консульства України в Кракові


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних