РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Збільшення цін на газ для бюджетних установ призвело до надзвичайної ситуації

Дата: 20.10.2021 14:41
Кількість переглядів: 713

Рішенням позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС від 18 жовтня 2021 року ситуацію, яка склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 рр. та подальшим виникненням загрози життю та здоров’я населення та завдання значних матеріальних збитків, визнано надзвичайною. 

Фото без опису

Адже в ході обговорення встановлено, що з 1 жовтня припинено постачання природного газу бюджетним установам громади, які опалюються саме  блакитним паливом. В умовах пандемії COVID-19 це особливо небезпечно. Матеріальні ж збитки підраховуються. 

Нагадаємо, що згідно з підписаним представниками Асоціації міст України, КМУ, НАК “Нафтогаз України” та Офісом Президента України 30 вересня 2021 року Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії, ціна на блакитне паливо для бюджетної сфери не повинна перевищувати 16,7 грн. за 1 куб. Платити Житомиргазу по 37 грн за 1 куб громади просто не в змозі. 

Поки механізми реалізації меморандуму відпрацьовуються, готуємо пакет документів, щоб стати клієнтом Нафтогазу. Сподіваємось, ситуація врегулюється найближчими днями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних