Пошук

Чи стане Микола Марущак старостою Вільнопільського округу?

Дата: 08.10.2021 10:35
Кількість переглядів: 1696

6 жовтня у Вільнопіллі та Вишневому відбулися громадські обговорення кандидатури старости Вільнопільського старостинського округу Миколи Марущака. 

Кандидатуру старости внесла на обговорення селищний голова Людмила Біляк. Вона зауважила, що Микола Миколайович - депутат селищної ради, закріплений за цими селами рішенням сесії.

Фото без опису

Кандидат розповів свою біографію та поділився баченням вирішення проблемних питань. “Золоті гори” не обіцяв, адже розуміє, що багато проблем потребують значних капіталовкладень і рішень поза межами повноважень місцевого самоврядування. Але наголосив, що докладе усіх сил та енергії, аби задовольнити найбільш нагальні потреби людей.

Мешканці сіл порушили ряд важливих питань перед селищним головою та можливим старостою. 

Фото без опису

У Вишневому просять організувати прийом медпрацівника хоч раз на тиждень. Зараз обслуговувати мешканців села повинна Білилівська амбулаторія, але на місці фельдшера чи медсестри немає. 

Фото без опису

У Вільнопіллі зустріч розпочалася з приємної події. Селищний голова Людмила Біляк вручила нагороду керівнику ПП ФГ “Троянда” Василю Гуменюку як кращому підприємцю Ружинської громади за рішенням конкурсної комісії. Учасники зустрічі також, користуючись нагодою, подякували підприємцю за ту підтримку, що він надає всьому селу. 

Фото без опису

Далі присутні обговорили питання роботи водогону, діяльності Вільнопільської школи. 

Звісно, в обох населених пунктах ремонт доріг - гостре питання, як і для всієї громади. 

Також і у Вільнопіллі, і у Вишневому потрібен працівник, який би займався благоустроєм. І така можливість є, залишилося знайти відповідальних людей, які б взяли на себе цей обов’язок.
Фото без опису

Тож громадські слухання переплелися з дискусіями і пошуком спільних рішень.

Комісія склала протоколи із підписами тих, хто підтримав кандидатуру Миколи Марущака. Нагадаємо, що громадські обговорення тривають до 10 жовтня.
Фото без опису

Тож висловити свою думку можуть усі охочі мешканці округу. Тільки після цього питання буде розглянуто сесією селищної ради. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь