Пошук

Триває капітальний ремонт їдальні Ружинської гімназії

Дата: 08.10.2021 10:25
Кількість переглядів: 1120

Фото без описуХарчоблок у Ружинській гімназії нині не впізнати у буквальному розумінні. Власне, цими об’єктами їх нині важко назвати: суцільні розвалини, оббиті стіни, зірвана підлога.

Вся справа у тому, що у гімназійній їдальні тривають роботи з капітального ремонту, а по суті – практичного спорудження нового місця харчування учнів. Дивлячись на теперішній стан об’єкту, неспеціалістам важко уявити яким буде харчоблок у недалекому майбутньому. А воно і справді недалеке – згідно договору на виконання ремонтних робіт вони мають бути завершені вже до кінця цього року.

Капітальний ремонт проводить білоцерківське підприємство «Інтерхолд-груп», яке стало переможцем тендеру. При цьому, саме завдяки тендеру вдалося майже на 350 тисяч гривень знизити початкову вартість робіт – договір укладено на суму 4 346 497,00 гривень замість первинно оголошеної ціни у 4 700 400 гривень.

Наразі на об’єкті тривають підготовчі роботи до безпосереднього ремонту: знімаються старі облицювання, підлога, окремі перегородки і т.п. Далі – основний етап ремонту. Крім загальнобудівельних робіт буде також замінено водопровід та каналізацію, електромережу, вентиляцію. У загальну вартість договору також входить і постачання обладнання, необхідного для функціонування харчоблоку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь