Пошук

У Ружині відбулась презентація проєкту EUnlocking

Дата: 02.09.2021 15:55
Кількість переглядів: 1233

1 вересня в рамках роботи Лабораторії молодіжного соціального підприємництва Житомирського регіону в Ружині пройшла презентація проєкту EUnlocking.
 
На зустрічі були присутні фахівці з фінансового управління, економічного розвитку та міжнародного співробітництва, відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення, центру надання соціальних послуг та місцеві підприємці.

Фото без опису
 
Керівник Лабораторії, Оксана Трибун, ознайомила з цілями проєкту, напрямками, з етапами розвитку соціального підприємництва в Україні, роботою самих Лабораторій і мотивацією молодих людей, які бажають відкрити свою власну справу і пов’язати своє життя з соціальним бізнесом.
 
Довідкова інформація.
 
Проєкт EUnlocking допомагає розвивати соціальний підприємницький потенціал молодих людей в Молдові та Україні, створюючи сприятливу екосистему для соціальних підприємств, а також надихаючи і підтримуючи більше молодих соціальних підприємців для розробки і підтримки своїх інноваційних рішень, спрямованих на просування соціальної інтеграції та екологічної стійкості в обох країнах. Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках його програми EU4Youth.
 
Проєкт реалізується Інститутом імені Густава Штреземана (GSI) (Німеччина), «Egalite International» (Україна), організацією "AXA Management Consulting" (Молдова), Асоціацією «ECO-RAZENI» (Молдова), Національним центром допомоги та інформування для НУО в Молдові «CONTACT» (Молдова) та «Pro NGO!» (Німеччина).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь