Пошук

До уваги учасників АТО та ООС Ружинської громади!

Дата: 31.08.2021 12:22
Кількість переглядів: 1002

Питання реабілітації учасників бойових дій на Сході України є вкрай важливим  для нашого суспільства і його вирішення потребує нашої уваги та зусиль. Інформуємо, що комунальне некомерційне підприємство «Обласний медичний  центр вертебрології і реабілітації» Житомирської обласної ради запрошує учасників  АТО та ООС на лікування та реабілітацію. 

Дане підприємство – це єдиний в області спеціалізований медичний заклад з  лікування захворювань опорно-рухового апарату, неврологічних захворювань,  проведення фізичної реабілітації при ураженні опорно-рухового апарату та реабілітації  при ураженні нервової системи. 

При зверненні на консультацію необхідно мати електронне направлення від  лікуючого або сімейного лікаря з категорією консультація, на госпіталізацію – електронне направлення з категорією госпіталізація (медична реабілітація). Також при собі необхідно мати довідку про щеплення або аналіз на COVID-19. 

Щодо консультацій просимо звертатись до Козловець Г.І. тел. 0674109889. Координати центру: 10005, м. Житомир, Чуднівське шосе, 1, тел. 43-23-53, e-mail:  olcvir@ukr.net 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь