Пошук

У Бердичеві відбулась конференція щодо заходів по протидії торгівлі людьми

Дата: 05.08.2021 18:24
Кількість переглядів: 849

 

Методист з виховної роботи КУ «Центр професійного розвитку  педагогічних  працівників»  Людмила Рачук взяла участь у конференції для спеціалістів Бердичівської районної державної адміністрації, представників територіальних громад за участю волонтерів і тренерів ГО «Жіночий інформаційно-консультативний центр», присвяченій Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми. 

Згідно зі статистичними даними, в Україні упродовж 2020 року було зафіксовано 102 особи, які постраждали від торгівлі людьми, а з початку цього року вже відомо про 93 випадки. На Житомирщині протягом року виявлено 8 постраждалих.

Жертвами торгівлі людьми стають і жінки (сексуальне рабство), і чоловіки (трудова експлуатація), непоодинокими є випадки торгівлі дітьми.

Організатори конференції наголосили, що найважче – це виявити постраждалих людей, реінтегрувати їх потім у суспільство, а також притягти до відповідальності винних осіб. 

До відома присутніх довели алгоритм дій та контактні номери куди необхідно звертатися при виявлення фактів торгівлі людьми та надано відповідні роз’яснення, на яку саме допомогу від держави можуть розраховувати такі особи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь