Пошук

У Ружині проведено семінар про впровадження електронної форми листків непрацездатності та надання послуг із реабілітаційного лікування застрахованих осіб.

Дата: 12.07.2021 18:44
Кількість переглядів: 1043

Фото без описуУ Ружинській селищній раді відбулась зустріч в.о.начальника Бердичівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Житомирській області Людмили Березовської зі старостами та бухгалтерами підприємств громади. 

Пані Людмила розповіла про те, що з 4 червня медичні заклади розпочали впроваджувати електронні медичні висновки про тимчасову непрацездатність. Е-лікарняний - це електронний документ, що формується в Електронному реєстрі листків непрацездатності Пенсійного фонду України. 

До 1 вересня лікарі працюватимуть і з паперовими, і з електронними лікарняними. Під час перехідного періоду обидва види документів є підтвердженням встановленого факту тимчасової непрацездатності працівника. Отримання е-лікарняного не впливає на процедуру призначення, розрахунку та виплати матеріального забезпечення.

Також в.о.начальника відділення розповіла про порядок надання соціальних послуг з лікування осіб, застрахованих за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, і членів їх сімей (дітей) в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм, за вибором застрахованої особи.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь