Пошук

Випускний 2021: відмінники отримали подарунки від селищного голови

Дата: 09.07.2021 14:33
Кількість переглядів: 1268

У Ружинській гімназії відбувся випускний вечір. Проводжати два випускні класи зібралися не лише вчителі на чолі із дирекцією навчального закладу, а і друзі, близькі родичі та керівництво Ружинської громади.

Фото без опису

Учні 11-А та 11-Б класів отримали атестати про завершення повної загальної середньої освіти. Похвальні грамоти за досягнення у олімпіадах та за сумлінне навчання отримали: Олександра Багатько, Влада Бонюк, Артем Борейко, Марина Кравчук, Юлія Новаківська, Євген Остапчук, Роман Садловський, Олег Ющук, Діана Ярошенко, Олег Бадін, Владислав Грицюк, Наталія Ємєльянова, Вікторія Левчук, Дмитро Матвійчук, Монахов Андрій, Аліна Радзіцька та Вікторія Яцун. 

Фото без опису

Маргарита Радецька, Анна Шкурлатівська та Альона Ярощук отримали подяки за участь в організаційних заходах гімназії та творчі здібності.

Селищний голова Людмила Біляк за відмінне навчання Анні Шкурлатівській та Анастасії Некротюк вручила квіти та подарунки. Дівчата отримали золоті медалі.

Випускники неймовірно гарно представили свої класи, дякували вчителям та батькам, за те що навчали та підтримували. А також зачарували усіх присутніх ніжним вальсом та піснями про шкільне життя.
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь