Пошук

Форум приватних підприємців Ружинської громади

Дата: 30.06.2021 10:19
Кількість переглядів: 662

З метою налагодження ефективного діалогу з місцевим бізнесом Ружинська селищна рада провела форум приватних підприємців.

 

Фото без опису

Спеціалісти селищної ради довели до відома підприємців актуальну інформацію, яка стосується як бюджету громади, так і заробітку підприємців.

Начальник відділу земельних відносин, сільського господарства та екології Ірина Артемчук розповіла про використання земель на території Ружинської селищної ради. Аби уникнути штрафних санкцій, варто оформити права користування на земельні ділянки під господарськими будівлями та дворами підприємств, під міжпайовими дорогами, невитребуваними та резервними частками (паями).

Фото без опису

Про своєчасну та правильно оформлену сплату податків на території громади розповіла начальник Ружинської Державної податкової інспекції Людмила Велика.

Начальник фінансового управління Ружинської селищної ради Людмила Аксьонова проаналізувала надходження до місцевого бюджету Ружинської громади.

Т.в.о. начальника відділу економічного розвитку, транспорту, міжнародного співробітництва, проектно-інвестиційної та інформаційної діяльності Ольга Коваленко ознайомила із переліком діючих державних та обласних комплексних і галузевих програм, спрямованих на підтримку бізнесу Ружинської громади.

Також вона озвучила інформацію про особливості розроблення стратегії та план діяльності Робочої групи. Вона запросила підприємців громади  долучатися до розробки стратегії, адже саме вони відіграють важливу роль у житті та розвитку нашої громади.

Селищний голова Людмила  Біляк наголосила на тому, що аналогічні зустрічі будуть проводитися для якісного обміну інформацією, напрацювання проєктів розвитку громади, зміцнення двосторонньої співпраці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь