Пошук

У Ружині вперше відбувся Форум сільгоспвиробників

Дата: 22.06.2021 15:58
Кількість переглядів: 771

18 червня 2021 року в Ружині відбувся Форум виробників сільськогосподарської продукції, ініційований селищною радою з метою налагодження ефективного діалогу з місцевим агробізнесом. 

 

Фото без опису

Із вступним словом до присутніх звернулась селищний голова Людмила  Біляк. Вона наголосила на тому, що аналогічні зустрічі будуть проводитися і в майбутньому для якісного обміну інформацією, напрацювання проєктів розвитку громади, зміцнення двосторонньої співпраці.

Начальник відділу земельних відносин, сільського господарства та екології Ірина Артемчук розповіла про використання земель сільськогосподарського призначення на території Ружинської селищної ради. Вона наголосила також на необхідності оформлення прав користування на земельні ділянки під господарськими будівлями та дворами підприємств, під міжпайовими дорогами, невитребуваними та резервними частками (паями).

Начальник відділу  юридичної та кадрової роботи Оксана Сокіл детально зупинилась на змінах у земельному законодавстві. Фото без опису

Із переліком діючих державних та обласних комплексних і галузевих програм, спрямованих на підтримку сільгоспвиробника, ознайомила т.в.о. начальника відділу економічного розвитку, транспорту, міжнародного співробітництва, проектно-інвестиційної та інформаційної діяльності Ольга Коваленко. 

Про оплату податків на території громади, а також про необхідність отримання ліцензії на право зберігання пального розповіла начальник Ружинської Державної податкової інспекції Людмила Велика.    

Фото без опису

Аналіз надходжень до місцевого бюджету Ружинської селищної ради в розрізі податки зробила начальник фінансового управління Ружинської селищної ради Людмила Аксьонова.
 Фото без опису
Також в рамках Форуму відбулось перше засідання Робочої групи з розроблення стратегії розвитку Ружинської селищної територіальної громади на період до 2027 року. Про особливості розроблення стратегії та план діяльності Робочої групи озвучила Ольга Коваленко. Вона також запросила мешканців громади  долучатися до розробки стратегії. 

Фото без опису

Насамкінець селищний голова Людмила Біляк привітала фермерів з професійним святом. “Своєю працею ви розвиваєте сільську економіку, створюєте нові робочі місця, підтримуєте традиції і культуру всього регіону,” підкреслила Людмила Олександрівна і побажала усім високих врожаїв та благополуччя. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь