Пошук

Людмила Біляк провела виїзний прийом у селі Березянка

Дата: 15.06.2021 18:00
Кількість переглядів: 813

15 червня на прийом до селищного голови люди приходили кожен зі своїми проблемами: одні скаржились на дорогу, інших турбували земельні питання, директор школи розповів про непрацюючий котел.

Мешканці Березянки хвилюються через поганий стан дороги, що веде до села, та  важку сільськогосподарську техніку, що рухається центральною вулицею села. Людмила Біляк запевнила, що питання буде детально вивчено та взято на контроль.


Окрім того, березянці звернулися до селищного голови з проханням допомогти придбати новий опалювальний котел у школу на заміну старому, що вийшов з ладу. Керівник громади запевнила, що селищна рада уже шукає шляхи вирішення питання теплозабезпечення навчального закладу.

Також люди стурбовані новим законодавством, яке стосується землі. У більшості мешканців села земля приватизована, проте у будь-якому випадку всім потрібно бути уважними і обережними при прийнятті рішень стосовно майна. Адже, допоки не будуть напрацьовані відповідні механізми, підкріплені практикою, завжди існуватиме ймовірний ризик і загроза потрапити у неприємну ситуацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь