Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту виконавчого комітету Ружинської  селищної ради "Про затвердження Положення про порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників на території населених пунктів Ружинської селищної ради"

Дата: 02.06.2021 18:36
Кількість переглядів: 643

Фото без описуВідповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою  одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект регуляторного акту рішення виконавчого комітету Ружинської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників на території населених пунктів Ружинської селищної ради».

Проект спрямований на встановлення порядку видалення, дерев, кущів та інших зелених  насаджень в межах населених пунктів Ружинської територіальної громади.
Проект даного рішення розроблений відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 (зі змінами) і Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 №105 та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
Проект регуляторного акту рішення виконавчого комітету Ружинської селищної ради  «Про затвердження Положення про порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників на території населених пунктів Ружинської селищної ради» аналіз регуляторного впливу розміщено 02.06.2021 р.на офіційному сайті Ружинської селищної ради за адресою: https://ruzhynska-gromada.gov.ua/  в рубриці «Регуляторна діяльність».
Пропозиції та зауваження у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на поштову адресу:13601 смт  Ружин, вул. Бірюкова, 2,  або на електронну адресу  селищної ради:  e-mail: 04344707@mail.gov.ua протягом 1 місяця з дня опублікування проекту з аналізом регуляторного впливу
 
         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь