Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення сесії Ружинської  селищної ради «Про затвердження на території Ружинської селищної ради місцевих податків та зборів на 2022 рік»

Дата: 26.04.2021 10:15
Кількість переглядів: 263

Фото без описуВідповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою  одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект регуляторного акту рішення сесії Ружинської селищної ради «Про затвердження на території Ружинської селищної ради місцевих податків та зборів на 2022 рік».

Проект спрямований на забезпечення стабільного економічного та соціального розвитку громади, який здійснюється шляхом реалізації програм галузей житлово-комунального господарства, транспорту, соціального захисту населення, культури і спорту, виконання яких залежить від відповідного фінансового забезпечення та наповнення бюджету громади. Це досягається шляхом встановлення обґрунтованих ставок місцевих податків і зборів, що дозволяє суттєво зміцнити ресурсну базу бюджету громади, оскільки ці податки та збори є одними з найважливіших в структурі надходжень бюджету громади.

Проект даного рішення розроблено відповідно до Податкового Кодексу України, відповідно до якого чітко визначені платники податків та зборів, об'єкти оподаткування та база оподаткування для різних груп, податковий період, строк та порядок сплати і подання звітності про обчислення і сплату.

Проект регуляторного акту рішення сесії Ружинської селищної ради «Про затвердження на території Ружинської селищної ради місцевих податків та зборів на 2022 рік», аналіз регуляторного впливу розміщено 26.04.2021 року на офіційному сайті Ружинської селищної ради за адресою: https://ruzhynska-gromada.gov.ua/ в рубриці «Регуляторна діяльність».

Пропозиції та зауваження у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на поштову адресу:13601 смт  Ружин, вул. Бірюкова, 2,  або на електронну адресу  селищної ради:  e-mail: 04344707@mail.gov.ua протягом 1 місяця з дня опублікування проекту з аналізом регуляторного впливу.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь