Пошук

Повідомлення про оприлюднення «Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки»

Дата: 02.06.2021 09:28
Кількість переглядів: 399

Повідомлення про оприлюднення «Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки» детального плану території для реконструкції нежитлової будівлі та будівництва багатофункціонального готельно-ресторанного комплексу по вул. Прибережній, 19 в с. Рогачі, Ружинської селищної ради Житомирської області.

З метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості на офіційному сайті Ружинської селищної ради за адресою https://ruzhynska-gromada.gov.ua/ оприлюднено заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки – детального плану території для реконструкції нежитлової будівлі та будівництва багатофункціонального готельно-ресторанного комплексу по вул. Прибережній, 19 в с. Рогачі, Ружинської селищної ради Житомирської області.

Строк громадського обговорення заяви – 15 днів з 28.05.2021 р. по  12.06.2021 р.
Пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО приймаються в адмінбудівлі Ружинської селищної ради за адресою: ( Житомирська обл., смт. Ружин, вул. Бурди, буд. 44. Тел. (04138) 3-12-69, ryzhin_rada@ukr.net).

Відповідальна особа: начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та будівництва - А.І. Цехмейструк).

Ружинська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь