Пошук

У Ружинській громаді відсвяткували Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 18:56
Кількість переглядів: 1250

 Фото без опису
Ружинська селищна рада організувала для дітей маленьке свято на площі перед будинком культури.

Святкові заходи розпочались конкурсом малюнків на асфальті. Цього року він проходив під девізом «Квітни, Мала Батьківщино моя» і був  приурочений 430-річчю з дня утвердження назви Ружин.

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні мультики для дітей в кінотеатрі, батути та атракціон “Рибалочка” були безкоштовними завдяки директору ПП “КОЮР” Олексію Хитрому. 10 кульок з гелієм подарувала Лілія Кравчук.

Для дітей провели безкоштовний майстер-клас із гри на гітарі та розповіли про професії, які можна здобути у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Представники університету продемонстрували роботу сучасного геодезичного обладнання.
Фото без опису
На зустріч з малечею прибули працівники 21 Державної пожежно-рятувальної частини (смт Ружин). Вони показали як працює пожежна техніка, а також дозволили діткам побувати у кабіні рятувальної машини.
Фото без опису
КУ “Центр надання соціальних послуг” створила доріжку, на якій діти писали свої мрії, а інші брали участь в інтерактивних конкурсах на тему професій, які проводила Ружинська філія Житомирського обласного центру зайнятості.


Працівники будинку дитячої творчості влаштували виставку творчих робіт своїх вихованців та яскравий аквагрим для дітей.


А працівники Ружинського будинку культури та центральної бібліотеки стали аніматорами та розважали гостей свята у костюмах, які надав Бердичівський міський палац культури імені О. Шабельника. Діти та дорослі охоче фотографувалися із героями мультиків.

Фото без опису
Офіційною частиною свята став фестиваль “Надії твої, Україно”, де селищний голова Людмила Біляк та начальник відділу освіти Валентин Саківський привітали усіх з Міжнародним днем захисту дітей та побажали здоров’я, наснаги та надалі прославляти Ружинську громаду своїми перемогами в олімпіадах та конкурсах. Діти отримали грошову винагороду та грамоти за успішні результати.

Фото без опису

Директор будинку дитячої творчості Катерина Сівоздрав також привітала усіх зі святом та відзначила своїх вихованців дипломами, адже впродовж року вони активно брали участь у різних конкурсах та зайняли призові місця.

Наші діти дуже талановиті. Вони не тільки освоюють основи наук. Вони відвідують гуртки у будинку дитячої творчості, 273 учні вдосконалюють себе у спортивній школі, 125 – у музичній.

Про вагомі досягнення своїх учнів розповів директор музичної школи Ружинської громади Юрій Мацюк. Призери музичних конкурсів отримали грамоти, а також привітали гостей своїми піснями.

А поки дітей нагороджували грамотами, художники змагались у конкурсі малюнків на асфальті “Квітни, Мала Батьківщино моя”. Всього участь у конкурсі взяли 15 закладів освіти. 
Серед закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів: 

  • І місце – Зарічанська ЗОШ І-ІІ ст,
  • ІІ місце – Городоцька ЗОШ І-ІІ ст,
  • ІІІ місце – Прибережненська ЗОШ І-ІІ ст.

Серед закладів загально середньої освіти І-ІІІ ступенів:

  • І місце – Ружинська гімназія,
  • ІІ місце – Ягнятинська ЗОШ І-ІІІ ст,
  • ІІІ місце – Зарудинецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Перше червня – святковий день для дітей. Нехай діти нашої громади радіють миру, сонцю, ясному небу.  
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь