РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

15 травня - День Європи

Дата: 15.05.2021 09:09
Кількість переглядів: 408

Шановні мешканці Ружинщини! 

У третю суботу травня Україна відзначає День Європи.

Цього дня маємо чудову нагоду разом з іншими європейськими народами продемонструвати єдність в утвердженні спільних цінностей. 

Шість базових цінностей Євросоюзу зафіксовані в ст. 2 Договору про ЄС: «Союз заснований на цінностях поваги людської гідності, свободи, демократії, рівності, правової держави і дотримання прав людини, включаючи права осіб, що належать до меншин. Ці цінності є спільними для держав-членів в рамках суспільства, що характеризується плюралізмом, недискримінацією, терпимістю, справедливістю, солідарністю і рівністю жінок і чоловіків».

Втілення базових цінностей ЄС є одним із критеріїв вступу до Союзу, як зазначено в ст. 49: «Будь-яка європейська держава, яка поважає цінності, зазначені в статті 2 Договору про Європейський Союз, і зобов'язується впровадити їх в життя, може звернутися із заявкою з метою стати членом Союзу».

Відзначаючи День Європи, ми підтверджуємо своє прагнення стати частиною євроспільноти та демонструємо, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а і щире бажання українців. І цей вибір є вільним і усвідомленим!

Пам’ятаймо, що Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас. Щиро бажаю всім миру, добробуту, здійснення всіх мрій та незламної віри в світле майбутнє України! Зі святом!

 

З повагою,

Селищний голова

Людмила БІЛЯК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних